Början och slutet

Jag vet att jag hat gjort ett liknande inlägg för ett tag sen men det är ganska kul och se ändå, haha! ;) Men jag har ju förändrats lite grann. 
 
Gjorde inget inlägg igår för att jag fyllde år då. Min familj gav mig presenter och sen kom Hanna, Ebba och Astrid till mig. Vi fikade och så fick jag lite presenter. Är nöjd över det jag fick! :) 

Men idag har jag kollat dh, sista avsnittet. Åh va bra den var! Jag måste sluta kolla på så många serier.. Hahaha. Idag är det ju nyårs afton och jag tänker bara "fira" den med min familj, inget speciellt alls. 
0 Kommentarer

Testbilder

Nikon D3100 + Nikon 60mm f/2.8 micro & Nikon speedlight SB-700
 
Ska gå i duschen nu sen ska jag kanske vara med Ebba. Jag är jätte nöjd över objetivet, hahaha ;)
0 Kommentarer

.

0 Kommentarer

Hahahaha

Den åttonde och sista bilden är bäst! Hahahaha ;)
0 Kommentarer

Julklappar

Jag är nöjd över alla mina julklappar, fick lite pengar och småsaker men det kändes inte så värt och visa.
Men jag är nog mest nöjd över objektivet, har testat att ta några bilder och man kan komma sååå nära! :o Är lite ovan vid det, hehe. 
 
Nu är det bara och vänta tills den 30 december för mer presenter, hahahaha ;)
0 Kommentarer

Jul

När klockan hade blivit tolv kunde man nästan inte missa att det var julafton, med tanke på alla statusar på facebook ;) 
 
Jag gick upp ganska tidigt och öppnade bara det som var i sockan, haha. Som ni kanske ser fick jag tidningar, och godis men det har jag ätit up, hahaha. Annars har jag suttit med mina syskon och inte gjort något. Men vid 4-tiden ska vi äta julmat och då kommer farfar och Gunilla. 
 
Skriver ikväll :)
 
0 Kommentarer

23 december

Dom flesta dagarna i skolan har varit vanliga så kan skriva lite olika dagar. 
 
I torsdags så spelade min klass innebandy och fotboll mot andra 8:an. Det ju inte så bra för oss, haha.. Vi gick till tillbaka till skolan och städade sen fick vi gå hem.
 
I fredags hade min skola julavslutning. Lyssnade när folk uppträdde och fick betygen sen fick jag jullov. Jag och några av mina kompisar åkte till tropicana och åt sen köpte jag en sista julklapp.
Var på kvällen med Amanda och Ebba, vi gjorde inget speciellt, kollade film. Haha. 
 
Sen igår så var jag med Hanna och Amanda på stan, sen så åkte Hanna hem till mig. Hon var inte så länge här så efter hon åkte hem kollade jag serier ;)
 
Nu så ska jag gå i duschen sen ska jag kanske vara med Hanna. Förstår om ingen orkar läsa allt, haha.. 
 
0 Kommentarer

8 dagar senare, hehe

Vi stoppade upp julgranen förra helgen, den har bara rött på sig men det spelar inte sån stor roll. Haha.
 
I veckan har jag haft 3st luciatåg med friidrotten, sen idag har vi ett för bara föräldrarna. Sen annars har jag varit med mina vänner, haft temadag på tisdagen, fick veta lite betyg, och sen har jag nog inte gjort så mycket. 
Ska kolla lite gg nu och senare ska jag ju ha luciatåget. Skriver nån gång :)
 
0 Kommentarer

Bokeh

Gick ut och fota bokeh för ett tag sen, blev typ ingen bra bild men ja.. Haha.
 
Men idag har jag suttit inne och kollat massa olika serier, varit sjukt skönt att inte gör någoting på hela dagen. Haha. Just nu lyssnar jag musik och kollar teve, bra kombination. Jag hatar att jag inte har något och skriva, det är så tråkigt och läsa 3 rader och sen nästan inga bilder i ett inlägg. Eller så tycker jag iallafall.
 
Imorgon ska jag ut och fota. Säger det varje helg men nu ska jag verkligen ut, fint väder eller inte!;) 

 
0 Kommentarer

Pepparkakor, clementiner och one tree hill

Idag har jag varit med Amanda, kollat när hon tränade, ätit, kollat hockey och nu ska jag kolla one tree hill.
 
Imorgon ska jag iallafall vara med Ebba och baka. Sen på idrotten har jag ju bad :( Fast jag behöver ju inte bada,  har gjort klart allting så jag får träna istället om jag vill, hehe. 
 
Men ska sova snart, skriver imorgon! :D Onödigt inlägg...
0 Kommentarer

Mobil inlägg igen

Hej! :D
Idag har jag varit med Hanna och vi pluggade svenskan, efter det hade hon träning som jag följde med och kollade på. Och sen åkte jag hem.

Har prov i svenska imorgon, sen har jag blivit klar med engelskan som ska redovisas imorgon. Ska plugga lite till svenskan nu sen ska jag sova, haha..

Ni får bilder på mig idag och Macke, hahaha!

0 Kommentarer

Första advent

Jag var i Luleå igår med Hanna, Amanda och Hanna's föräldrar. Vi åkte dit med bil vid 8 och kom fram vid 11-12. Jag, Hanna och Amanda åkte in till stan och shoppade, som ni kanske förstod så köpte jag det på bilderna, hehe. Sen efter vi hade varit på stan tog vi bussen till coop arena och kollade hockey match, Luleå mot Timrå. 
Jag är inte direkt ett fan av Luleå, jag håller på Saik. Hehehe. Men det ändå kul! :)
 
Snart så kommer Ebba och hämtar mig och så åker vi till centrum, det är ju skyltsöndag ;) Men efter det ska jag hem och skriva klart engelska redovisningen. Ha en bra första advent! Hehe :D
0 Kommentarer