Piteå

Hur mitt afro är idag, hehe. 
 
Idag så ska jag åka till Hanna's husvagn som är Piteå. Och kommer hem på söndag eller måndag, kommer kanske blogga nått inlägg inte helt säker. Men annars har jag hunnit göra 4 eller 3 tidinställda. tips och sen bilderna på Algot :D Men vi ser om jag skriver. Hejdå!♥
0 Kommentarer

Ny design!

Har gjort en ny design. Det är lite skillnad men inte mycket. Sen när jag har en annan bild på mig själv ska den också komma upp i menyn. Men är gnska nöjd över den var lite finare när det var lite blått också :)
Tryck på F5 om det inte ser ut som på bilden!
 
Men vad tycker ni?
0 Kommentarer

Pretty little liars

Såg igår när jag skulle kolla på OTH att säsong 2 av Pretty little liars hade kommit på Swefilmer. Fick typ nå dampryck och bara log som nått fån.
Men seriöst ni måste börja se den. En av dom bästa serierna jag någonsin sett! Hihi.
 
Men ska fortsätta att kolla. Och ni kan kolla det HÄR!
1 Kommentarer

Hemma

Från igår när jag och kusinerna kollade på solnedgången. Fast på bilderna i mitten hade typ solen åkt ner :P
 
Nu har jag varit hemma typ en timma, fast har inte orkat blogga. Har varit mysigt att vara i Seskarö, fast än jag var en liten stund. Men kul och träffa mina små kusiner, som bor längre ner :) Sen har jag lite söta bilder på Algot jag kan visa sen. 
0 Kommentarer

Seskarö

Hejsan!!
 
Nu ska jag iväg till Seskarö, vi kom på det typ för en halvtimma sen. Så det kommer inte skrivas något ihelg. Men kommer förhoppningsvis vara roliga inlägg och lite nytt när jag kommer hem. Syns på söndag :D
0 Kommentarer

Naglar

Sjukt oskarp bild på första. Men målade naglarna idag, ser ganska kladdigt ut. Kommer säkert och ta bort det snart men det får vara kvar ett tag i alla fall. 
 
Hej gott folk! ;)
 
Har kollat typ 1000 avsnitt av OTH idag, okej inte så många, men nästan ;s Hehe, sen kanske jag skulle vara med Ebba, hon skulle äta och jag duscha sen får vi väll se. 
Varför jag skulle upp tidigt idag var för att jag tänkte ut och jogga vid 7-8 men somna för sent så var ganska trött så orkade inte.... Men jag gör det imorgon istället.
0 Kommentarer

Sov gott

Med dom här bilderna säger jag sov gott! Ska upp tidigt imorgon så.. :)
0 Kommentarer

Hatade dator

2 bilder på världens est fula och hatade dator, någon som vill byta? ( fula & brusiga bilder :s )
 
Som ni vet sov jag ju hos Ebba igåt till idag sen vid 2 var vi med Emelie , vid 4 åkte jag hem och sen typ halv 6 åt jag middag, snabb föklaring av dagen. Sen nu har jag kollat på OTH, började typ säsong 3 nyss, intressant, intressant... Men ska fortsätta att kolla det nu.
0 Kommentarer

Blommor

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8
 
Tog dom här bilderna typ nyss, kollade ut genom fönstret och så såg jag att blommorna hade så fint ljus på sig så sprang ut och fota, haha, tönt.
 
Men är ganska nöjd med bilderna, och sen på sista bilden såg jag inte ens humlan förens jag ladda upp på datorn, känner mig lite blind :s 
 
Senare ska jag nog sova hos Ebba gör nog ett inlägg innan. Hejdå!♥
0 Kommentarer

Håret

 
Hejsan! 
 
Kom hem för ett tag sen från frissan och det här blev resultatet,Förlåt för kass bild och att jag inte fick någon bra bild framifrån, men det ser typ likadant ut fast kortare, hehe.
 
Måste bara säga att jag irriterar mig grymt mycket på , det är att bloglovin inte uppdaterar min blogg. Får damp på det. Får ju hoppas att det blir bättre.
 
Men Ebba kom nyss så ska vara sociall med henne :)
0 Kommentarer

Nutella, hahaha.

Bara för att jag inte hade någon passande bild, och ville testa en ny redigering. Haha.
 
Pratar just nu med Ebba på skype och pratar om allt mellan himmel och jord, hahaha.
 
Imorgon ska jag klippa mig, usch, hatar och klippa mig. Men jag har ju fått damp på min lugg varje morgon så får ju hoppas att det blir bättre :) Sen skulle nog jag vara med Ebba, igen, haha :D Men jag visar bilder imorgon på håret, eller ska man säga senare idag? ;) Bra humor, jag vet. 
 
 
0 Kommentarer

Kläderna

Skickad tröja-BikBok / T-shirt-Hm / Shorts-Hm / Byxor-Cubus / Ansiktsmaskar- Åhlens / Nagellack-Hm
 
Förlåt för dålig uppdatering och att jag typ alltid gör collage :s
 
Men snart ska jag iväg och vara med Ebba , vet inte vad vi ska göra men någonting blir det iaf ;) Idag har jag inte gjort någonting, bara legat i sängen och sen duschat, haha. Men ska gå nu hejdå!
1 Kommentarer

Gammal kamera

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8 & Nikon speedlight SB700
 
När Jag var där nere hos Morfar så gav han mig en gammal kamera han fotade med för, blev skit glad! :D Den var ju så fin. Sen så köpte vi en filmrulle till den, så jag kan ta bilder med den. Annars ska jag ha den som prydnad.
0 Kommentarer

your only as tall as your heart will let you be

Flätade håret igår innan jag gick och sov blev kanske inte jätte fint, men de duger. Har även på mig en tröja och shorts jag köpte i Gävle, men visar allting sen med en med nån bra bild :D
 
Idag ska jag nog vara med Ebba eller lite senare så det kommer väl bli kul. Sen imorgon så vet jag inte vad jag ska göra ser ju då. Skriver sen hejdå!♥
0 Kommentarer

Alla älskar väl webcam bilder

Mästaren på egobilder! Sjukt ful men jag bjuder!
 
Idag så kom jag hem vid ett med tåget för att det var typ 4 timmar fösenat, sen efter det var jag med Ebba, åkte hem och nu ska jag snart vara med henne igen :D Men skriver sen!
1 Kommentarer

Hallon och Jordgubb

Igår när jag var i Bollnäs så gick jag in på Åhlens, sen hittade jag dom här godisarna, gud var dom är goda. Mycket jag tycker är gott, Hahahahaha. Men seriöst ni måste testa dom! :)
 
Sen när jag har kommit hem kommer jag visa allt annat jag köpt det är väll inte jätte mycket men kommer ändå visa, haha. (tidinställt)
0 Kommentarer

Smultron

Jag gick och plocka lite smultron för ett tag sen, så gott! :D
 
Idag har jag varit med min mamma, syster, morfar och hans fru och åkte till Söderhamn, finns typ inget där men ändå. Sen åkte vi till Bollnäs och åt pizza, haha. Och sen nu har vi varit hos nån morfar kände.
 
Men imorgon så ska jag åka hem vid 8 tror jag och då är jag hemma på morgonen på lördag. Men ska bli skönt att komma hem, hehe. Men jag kanske gör ett tidinställt inlägg till imorgon. Hejdå! :D
0 Kommentarer

Bilder från Gävle genom fisheye

Inte världens skarpaste men men :) (tidinställt)
0 Kommentarer

Flytta upp menyn

   
Idag tänker jag visa hur man flyttar upp menyn upp brevid headern.
 
1. Börja med att gå in på Design.
 
2. Sen går du in på fliken "stilmall" och letar upp #side { 
 
3. sen klistrar du in " margin-top: -385px ; " Längst ner i side.
Så är det klart!! Fast du kanske måste ändra talet där det står 385. För det kanske inte är just på din blogg så men testa olika tal tills det blir rätt! (tidinställt)
0 Kommentarer

Teenager Posts

Jo jag vet att jag redan har gjort ett liknande inlägg typ nyss, men dom är ju så bra! Hahaha. (tidinställt)
0 Kommentarer

Packat

Nu så har jag packat jag allt jag ska ha med mig till Gävle, ska bli skönt och åka iväg sen också för att jag saknar min Morfar så mycket.
 
Idag så vaknade jag vid nio, och då började jag packa. Sen så natten innan så hade flätat mitt hår så att det skulle bli sånna hära vågor, men såklart när jag skulle ta ut flätorna hade jag världens afro. Orkar inte platta håret så får väll ha i svans hela dagen.
 
Men snart ska jag vara med Ebba, och då ska vi baka. Men måste gå nu. Hejdå!
0 Kommentarer

Blomkål och broccoli

Hanna valde rubriken, hahaha. Och förlåt för svart vita bilder igen...
 
Hejsan!
 
Snart så ska Hanna komma hit och vi hittar väl på någonting kul. Men just nu är det fint väder men ändå har jag varit inne hela dagen och inte gjort någonting. Sen har jag nyss kommit ut ur dushen. Men Hanna ville att jag skulle möta henne. Så hejdå!!
0 Kommentarer

Svart/vitt

Blev lite svart/vitt bara för att jag kände för det :D
 
 
Det är typ världens trågigaste väder här, vill ju ha sol inte reng.Men får väll hoppas att det blir bättre väder.
 
Jag har inte berättat att jag ska till Gävle på måndag och kommer hem på lördag. Jag kommer ha med mig datorn men kanske inte bloggar så mycket, ser ju då :) Inte så mycket och berätta.
 
 
0 Kommentarer

Hejsan!

Förlåt att jag inte bloggade igår, fanns inte mycket att blogga om, men nu får ni nöja er med 2 gammla bilder↑ Och en lista↓
 
Jag är för tillfället... rätt hungrig... :P
Jag är bra på... ramla
Jag gillar inte... min tv
Jag är dålig på... att sjunga
Jag gillar... vinter :D
Jag fotograferar för.... att det är roligt 
Jag älskar... min familj och vänner
Jag vill ha... Sol
Jag är beroende av... att fota typ xD
Jag har på mig... min pyjamas
Jag dricker helst... vatten
Jag hör ljudet av... min fläkt, haha.
Jag är rädd för... spindlar :s
Jag är pinsamt dålig på... att spela temple run, hahahaha. Kom inte på något annat :s
Jag vill.... ha massvis med pengar ^^
 
0 Kommentarer

Pengar

Hejsan!! :D 
 
Just nu håller jag på att räkna pengar, jätte roligt jag vet. Men om man inte har något att göra så räknar jag alltid mina pengar. Och nä dom pengar jag har på bilden är inte alla mina pengar men jag orkar inte ta kort på allt... 
 
Idag har jag varit ute en stund och solat sen så fotade jag Zappa(min hund), hehe. Sen så har jag suttit inne och kollat The big bang theory , älskar den serien! Och sen har jag nog inte gjort så mycket. Sen imorgon vet jag inte heller vad som händer men jag kanske ringer någon. 
1 Kommentarer

Vid Kalixbron

Igår när vi åkte hem från Ikea stannade vi vid kalixbron för jag ville ta bilder. Eller jag ville inte ta bilder på den men vid den. haha. Sen så trodde jag att jag inte hade fått någon fin bild men då hittade jag en bild jag blev nöjd med.
 
Sen varför jag tog med båten i detta inlägg var för att jag tyckte det känndes så tomt annars :s
0 Kommentarer

Det jag köpte

Ebba skrev att hon ville se bild, så här är dom ;) 
 
Ska nog gå ut nu för det är så fint väder. 
0 Kommentarer

Ikea

Hejsan! :D Ni får ett bildlös inlägg bara för att jag inte orkar föra över bilder till datan..
 
Idag så har jag varit på Ikea. Började åka vid 7-tiden sen vid 10-11 var vi där. Jag varit där hela dan och så kom jag hem för en stund sen.
 
Tyckte jag köpte ganska mycket. Två ljus, två krukor, två plast växter, en sopkorg, en data kudde, överkast, en kudde & en body lotation, bara för att den luktade så gott :s Tror det var allt. 
Sen om ni vill se bild på allt så är det bara att säga :D Syns när vi syns!
2 Kommentarer

Sandviken

Lite bilder från idag.
 
Idag så har jag varit med Hanna och Erika. Det var så varmt så vi åkte till sandviken, fast jag gick bara så att vattnet var vid mina knän. Sen efter det så åkte vi till Md's och då tog Erika en strips meny. OCh sen efter det åkte vi och åt glass. Hahaha. Men det har jag gjort idag. Skriver sen.
0 Kommentarer

The Vow / Älska mig igen

Det var den här filmen jag kollade. Ni måste se den! Så otroligt bra, det blev en av mina favorit filmer. Fast jag grät ju lite till den, men men. Det får man tåla ;) Den är även inspirerad av en verklig händelse. 
 
Det blev ett väldigt rörigt inlägg men orkar inte skriva ordentligt :P
0 Kommentarer

Duschat

                                                                     Hade tråkigt så la till brus :D
 
Hallå! Haha
 Idag har jag ju som sagt städat, eller jag jag har typ rensat mitt skrivbord och fört iväg kläder till röda korset. Sen har jag klippt gräset, hahaha skit kul... Sen imrogn ska ajg nog dammsuga tror jag sen vet jag inge mer, ser ju då. 
 
Ska nog kolla en film nu, skriver senare om den var bra och det, haha :)
0 Kommentarer

Musik

Hej jag är en glee nörd.
 
Idag ska jag städa, det är så stökigt. Jag kan typ inte klara en dag utan att det blir stökigt... 
Sen senare blir det väll att inte göra någonting, haha. Orkar typ inte göra någonting nu, känner mig så lat, fast det är jag ju också. Men någonting måste ju göras. Så jag ska sluta gnälla och börja städa :P Syns senare.
 
0 Kommentarer

Ebba

                                                   Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8 & Silvrig reflexskärm
 
Jag är inte så jätte bra på att fota porträtt så ja. Sen blev bilderna lite mörka så fick ljusa upp dom lite det är därför det är lite dålig kvalité :/ Men annars så tycker jag bilderna är helt okej, fast gillar mest första :D
0 Kommentarer

Soligt

Hej, hej.
 
På kvällen igår så cyklade Jag, Hanna och Ebba och fotade , eller jag fotade dom :) Blev några fina bilder så lägger kanske upp senare. Sen så sov jag hos Hanna. 
 
Sen idag har jag inte gjort något mycket. Åkte från Hanna typ halv 2 sen när jag kom hem så solade jag, äntligen har vi värme och sol typ ;) Jag solade nog i 2 timmar eller nått sånt sp jag har blivit lite brun. Sen gick jag in en stund och rensade min bokhylla och tog ut den ur mitt rum :) 
 
Ja det är det jag har gjort idag
 
PS.
Om ni inte har sett det har jag ändrat lite i menyn sen bytt ut en bild i headern. Är inte helt klar där i menyn men jag kanske gör klart det idag eller så gör jag det imorgon :)
0 Kommentarer

Bildlöst inlägg

Hejsan! 
 
Idag så har jag typ inte gjort någoting. Har fortfarande pyamas på mig :s Hehe. 
Idag skulle jag egentligen fota Ebba och Hanna men det var så dåligt väder så vi tar det en annan dag. Sen frågade också Hanna om jag ville sova hos henne, vi ser ju hur det blir med det. Har typ inget och skriva sen orkade jag inte ta någon bild i inlägget. Hejdå!
0 Kommentarer

Taken

 
Hejsan!
 
Vid typ 5 så åkte jag, Ebba och Hanna till Ica och köpte något och äta. Jag köpte en ny smak(tror de iaf) av BJ, man får ju nöja sig med BJ när man inte kan få JB. Hahahaha, bra humor jag har... Men sen åkte vi hem till mig och kollade en film, Taken , jätte bra film ni måste se den! Och sen för typ en timma sen åkte båda Ebba och Hanna hem. Syns imorgon!
0 Kommentarer

Mys tröja och digitalfoto

Tog tröjan av mamma, senast hon hade den var säkert för minst 10 år sen så tror inte hon kommer sakna den ;) Tänkte använda som mys tröja, haha. Och sen fick jag också månadens nummer av digitalfoto, så läser den lite senare.
 
Kom typ nyss ut ur duschen, och det är typ det ända jag har gjort idag. Men det var ändå ganska skönt och inte göra någonting. Har inte så mycket mer att säga. Skriver Kanske senare idag.
0 Kommentarer

Skogen

 
Idag efter jag hade ätit middag så hade jag skit tråkigt, så jag gick ut och fota,haha. Såhär lite små tråkiga bilder men dom duger. 
0 Kommentarer

Shoppingen

Det var det jag köpte i Luleå, och ett par byxor fast jag glömde bort och ta bild på dom.
 
Igår vaknade typ kvart i 5 på morgonen och då duschade jag, sen vis typ 10 i 7 så gick tåget. Vi var på stan till typ 3 sen gick vi mot tåg stationen och väntade till typ 4 nån gång, och kom hem vid 7 tror jag.
Tyckte jag köpte ganska mycket, men jag är nöjd :) 
 
Sen idag har jag varit med Ebba vid 2 tiden och då åkte vi och körde minigolf, hahaha. Jag vann ju såklart *host, host* Sen så kom Hanna så då var vi med henne ett tag. Det är därför jag inte har bloggat på hela dagen men imorgon kanske det blir bättre :D  Hejdå!
 
0 Kommentarer

Bilderna på Hanna

                                               Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8 & Silvrig reflexskärm
 
Ser typ ut som att jag har redigerat andra bilden skit mycket men det är för att jag råka använda fel vitbalans och orkade inte redigera så noga, haha :) (tidinställt)
0 Kommentarer

Design åt Diana

 
I förrgår så frågade Diana om jag kunde göra en design, såklart så gjorde jag en och blev klar med den igår. Hon ville ha den enkel så det fick hon ;) Bilden blev lite pixlig så om ni vill se den "live" klicka HÄR :D (tidinställt)
0 Kommentarer

Hundar

                                                               Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8
 
Bild 1: Nelly, bild 2: Siri, bild 3: Maja.
 
Haha åh så söta! Gillar mest bilden i mitten :) (tidinställt)
0 Kommentarer

Wop wop!

Hej, hej :D ville testa en ny redigering, hehe.
 
Idag var jag med Hanna och då åkte vi och fotade, lägger upp bilderna imorgon som ett tidinställt inlägg :)
Idag ska jag och lägga mig ganska tidigt, så att jag orkar gå upp imorgon, haha.
 
Tänkte någon gång tipsa om något, så att det blir lite variation. Så om nån har något förslag är det bara att skriva! ;D 
 
 
 
0 Kommentarer

Extrema mammor, hehehe

Hej!! :D Haha.
 
Sitter och kollar på extrema mammor just nu, tycker mammorna är irriterande men kollar ändå. 
Idag har jag varit med Hanna och Ebba, igen.. Vi har fikat och bara suttit framför datorn.  På onsdag så ska vi tre åka till Luleå och shoppa :D Kommer åka ganska tidigt på morgonen och komma hem kanske vid åtta eller sju tror jag. Men jag kommer göra tidinställda inlägg så det kommer iallafall vara lite uppdatering :D 
 
Syns imorgon!♥
1 Kommentarer

Teenager Post

Hahahahaha!! Alla dom hära är alltid så sanna, kan typ kolla flera timmar på dom! Vill ni se flera? Klicka HÄR!!
0 Kommentarer

Skype

Lyssnar typ hela tiden på den här låten, haha.
 Just nu så pratar jag med Hanna på skype. Och för ett tag sen kollade Juno , haha, älskar den filmen tror jag har sett den typ 10 gånger om inte mer. Vet inte varför jag tycker om den filmen, jag bara gör det ;) Ska fortsätta prata med Hanna nu, hehe. Syns imorgon :D
0 Kommentarer

Frukost eller kanske lunch

Haha vet att grädden har smält..... 
 
Ja men nu så äter jag min frukost/lunch, hehehehe. Jag tänkt på en sak, jag lägger typ alltid upp bilder på mat, men ibland när jag inte har någonting att blogga om eller fota så blir det på vad jag äter, hahaha. 
 
Men senare eller snart så ska jag städa, wiho! -.- Men måste ju göra det nån gång. 
 
0 Kommentarer