Hej

Bild i repris
Hej! :D
Idag har skolan varit ganska lugn. Och sen efter skolan kom jag hem och kollade Desperate housewives. Sen nu har jag nyss ätit och ska på träningen om en timma. 
 
Jag är lite tråkig och inte tar några nya bilder. Men har inte tid. Har matte prov imorgon, no prov på fredag, läxförhör i franska på fredag, engelska redovisning på måndag och sen svenska prov på tisdag.  Men kommer kanske inte synas på ett tag, hejdå!
0 Kommentarer

Skrivet från mobilen, hehe

Hej!
Just nu sitter jag hos Ebba och spelar bikerace, hahaha. Men idag har jag inte gjort något mycket. Gick upp ur min säng vid tolv sen gick jag i duschen närmare två.

Ni får den här vackra bilden på mig och min hund Macke. Skriver senare ikväll :)

0 Kommentarer

Lång skoldag ;)

Fick min iPhone i måndags tror jag, sen höll jag och mamma att få damp för att jag först inte kunde ha ett apple-id, men efter 2 timmar fixade vi det! 
 
Men i veckan har jag inte ens tänkt på att blogga har inte gjort så mycket på dagarna faktiskt eller kanske lite.
I måndags efter skolan var jag med Hanna och Astrid. Sen på kvällen följde jag och Astrid till Hannas träning.  
I tisdags var jag och några av mina vänner och kollade när b-pojkarna och a-flickorna spelade handbolls match mot varandra.
I onsdags stannade jag hemma och pluggade till musik provet.
I torsdags hade jag musik provet som jag fick 85/95 på. Var med Ebba efter skolan och kollade på hennes träning.
Idag började jag skolan 9.10 och slutade 10, har aldrig haft sån kort skoldag... Stannade i skolan en timma med Amanda, Hanna och Anastasia bara för att det var köttbullar till lunch, haha!  Var med dom till typ 6 tror jag.
 
Tyckte det blev lite mycket text men om du orkar läsa är du bra!;)
0 Kommentarer

Läsa bok

Idag har det varit en sån här söndag som man inte orkar göra något fast man egentligen borde.
Vaknade vid 9 och klev inte upp ur min säng förrän vid 4, haha. Jag har inget liv... Men har kollar serier hela dagen, varit på träningen, duschat och städat, sen ska jag damsuga imorgon eller något. Onödigt att jag tog upp det men det blir som en "kom ihåg", haha.
 
Hejdå! :D
0 Kommentarer

Yeah yeah

Lägger alltid upp bilder på mat, men det är ju vackert! ;)
 
Igår hade jag bad som sista lektion. Jag simmade 18 längder på 15 minuter och sen fick vi sluta, längsta idrotts lektionen. Var med Ebba efter, vi var ute och åkte "pulka", haha. Och sen var vi med Hanna och kollade film. 
 
Sen idag var jag med Hanna, Ebba och Astrid. Vi tog bussen till coop sen åkte alla förutom Hanna hem till mig. Dom åkte hem för kanske en timma sen. 
Vad jag är kortfattad när jag skriver, men det är enklast så. Haha. 
 
Skriver imorgon och se om jag skriver bättre. Hejdå! :D
0 Kommentarer

Mango smoothie

Gjorde en smoothie när jag kom hem från skolan, så gott, hehe.
 
När jag kollade på förra inlägget märkte jag att jag skrev lite konstigt och kortfattat. Var väldigt trött när jag skrev det så hoppas att ingen tyckte att det lät för konstigt.
 
Sen nu kom jag på att jag inte har berättat en sak. Ska faktiskt få min brors iPhone 4, han har beställt en iPhone 5. Men det tyckte jag var bra för att min mobil är liten, sen så kan jag nästan inte ha några appar, typ instagram.. Men nästa vecka skulle Thom's telefon komma så då skulle jag få hans :)
 
Men ska kolla DH nu, skriver nån gång :)
0 Kommentarer

:P

Hej!
Har varit jätte lugna dagar i skolan hela veckan, har inget och plugga till och så. Igår var hela åttan på Välkomma skolan och kollade på olika program och fick lite information.
 
Och sen idag var det en vanlig skoldag förut om att lärarna skulle på utbildning så vi fick sluta tio över ett, var med Ebba och Hanna efter det.
Ska kolla lite oth nu sen blir det mat, är hungrig som en flodhäst. Fin liknelse, haha.
0 Kommentarer

Lolthatsme.tumblr.com

0 Kommentarer

Skola

Sämst fokus i ansiktet men ja ;)
 
Ska snart ner till skolan, börjar egentligen 09.05 men orkar inte säga varför jag ska gå snart, lat, hehe. 
 
Onödigt inlägg, kommer säkert och inte skriva så mycket i veckan. Känns som jag kommer få mycket läxor...
 
0 Kommentarer

Gullig

Klicka på bilden för att se i svart/vitt, hehe :)
 
Hejsan!
 
Idag har jag och min familj åkt till farfar lite snabbt och "firat" farsdag ( Rättare sagt ätit fika sen åkt hem ) Sen har jag varit på träningen och kollat tv.
 
Sen nu senare ikväll så fick jag för mig att kolla i mina fotoalbum från när jag var barn. När andra lägger upp bilder på sig själv visar dom när dom sover eller ser gulliga ut, jag visar istället hur jag såg ut för det mesta, för nästan alla bilder såg jag ut som dom här uppe. 
 
Vet att bilden när jag tar en spegelbild passar inte alls in, men måste ju visa min snygga sov tröja! ;)
Nu ska jag sova, hejdå!
0 Kommentarer

mobil inläggHej!
Idag har jag varit med Ebba, vi åkte till coop vid 12 och köpte något till farsdag imorgon. Sen åkte vi hem till mig och hon åkte hem nyss.

Sitter just nu framför datorn men ändå skriver jag ett inlägg här.. Hahaha ;)

Imorgon kommer det kanske lite annorlunda inlägg som har bilder från kameran. Men det blir så mörkt så tidigt nu... Får hoppas det är fint imorgon på morgonen, då går jag ut och fotar.
0 Kommentarer

.

0 Kommentarer

hahahaha!

Hahahaha, har jag förändrats? Lite förändring var det iallafall, eller jag tror det.
 
Vanlig skoldag idag, skönt att inte ha något och plugga till! Fast imorgon kommer vi säkert få 1000 läxor. Skriver nog senare idag :)
0 Kommentarer

En bild bara

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8
1 Kommentarer

Inte lite snö

Tycker det är lite roligt, alla beskriver doms höst, lägger upp gula blad och har det jätte fint varje dag. Sen här uppe ser det ur såhär, haha. Jag vill ha mer snö ändå men jag tyckte det kanske kom lite väl tidigt, sen är det mycket snö.
 
Idag ska jag städa mitt rum, eller städa lite. Det ser värkligen hemskt ut här så. Sen ikväll vet jag inte om jag har träning, men om jag har det går jag ju på den, haha.
 
Skriver senare!
0 Kommentarer

Köpt

Köpte ju också ett par jeans men fick aldrig någon bra bild. Ni kommer säkert se dom i framtiden ändå. Men jag är iallafall nöjd! :)
 
Varit med Amanda idag efter jag kom hem från Luleå, okej inte direkt efter men kanske 2 timmar efter, haha. Vi skulle först kolla film eller något men då började vi att kolla Gossip Girl, bara för att alla säger att den är så bra. Den var jätte bra, men inget slår One tree hill! 
 
Ska ta och äta något, kolla oth sen sova! Om det är fint imorgon på morgonen går jag nog ut och fotar, hejdå! 
0 Kommentarer

Luleå

Webcam
Hej! :D
Idag vid halv 3 började jag åka hem från Umeå, kommer sakna Wilma jätte mycket men vi får ju ses om någon månad förhoppningsvis! Men jag har haft jätte kul där, även fast vi inte har gjort så mycket. Men kom fram till Luleå 7, trodde vi skulle ta bilen hem direkt men vi ska åka imorgon istället :)
Vi gick och åt också sen efter det gick vi på hemmakväll och då köpte jag säsong 8 av oth, glad! Hehe.
 
Men skriver imorgon och visar vad jag har köpt, hejdå!
0 Kommentarer