Musik

Jag har något för covers,hehe.
0 Kommentarer

Blöö

Bara för att jag är en riktig bjudare av fula bilder!
 
Idag har jag packat, duschat och varit ute och lekt i snön med Zappa, haha. Fotade också med 50mm, blev kanske inte som jag hade tänkt men kanske lägger upp som tidinställt. 
 
Men imorgon ska jag åka bil till Luleå sen åker jag buss själv ner till Umeå. Ska vara med Wilma där och sen kommer jag hem på fredag. Längtar jätte mycket, fast kanske inte så kul att åka buss själv men det äre värt! :D
Har faktiskt laddat ner blogg-appen igår så kanske blir ett inlägg.
0 Kommentarer

Hanna, hehe :)

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8
 
Idag har jag varit på stan med mamma och köpte balsam, återfuktningskräm och en bodylotion. Köper nästan hela tiden bodylotion... Haha.
 
Men sen fick jag sån lust och fota porträtt bilder så smsa Hanna om hon ville bli fotad. Blev lite nöjd med bilderna. Tycker det är lite roligt att alla lägger upp sånna här "höst-porträtt" sen kommer jag med nästan vinter porträtt, haha.. Men det har kommit för någon dag sen sjukt mycket snö, känns nästan som vintern, haha okej inte så illa är det ju.
 
Men imorgon ska jag packa, duscha och sen sova tidigt! Skriver imorgon <3 :D
0 Kommentarer

Hehe


Tror seriöst jag är den på instagram som har tråkigast bilder, men ja.. Haha :)
 
Idag har jag varit med Hanna och Ebba, vi har bakat bullar. Första gången jag har bakat det, haha! Men någon gång måste vara den första ;) Vi bakade i typ 2 timmar, snabba. Imorgon ska jag nog köpa ett balsam för mitt har tagit slut. Onödigt att jag tog upp det, hahaha. 
 
Ovärt inlägg, hejdå! :D
 
0 Kommentarer

Bild repris

Bild från i våras
Hej! :D
 
Idag så har jag haft matteprov, vet inte hur det gick men tror jag kommer få godkänt. Sen så tycker jag att jag har haft en lung dag, gjorde klart planchen till SO också, duktig ;)) 
 
Har engelska prov imorgon, men det är på saker vi har jobbat på och ja.. Haha. Men jag ska bara läsa igenom papper vi fått och de, så går det nog bra! :D  På fredag har jag också prov, fast i NO, sämsta ämnet någonsin... Men jag kan inte göra något åt det, bara och leva med det.
 
Ska läsa engelskan nu sen sova, hejdå! :D
 
1 Kommentarer

Luciaträning

En bild jag tog imorse. Hade andra bilder där ljuset var helt perfekt och skärpan var bra och då hade jag min pyjamas tröja... Men när jag bytte tröja hade ljuset flytta sig så det blev inte riktigt lika bra ljus. Hehe.
 
Men om nästan en timma ska jag till träningen och träna lucia sånger och sen efter det ska jag träna. Vi tränar lucia sånger för att samla in pengar till våran resa. 
Har skrivit klart SO grejen nu, vi ska börja göra plancher(stav :SS) imorgon så var tvungen att göra det klart idag. 
 
Skriver imorgon, hedjå! :D
0 Kommentarer

Fisheye

Nikon D3100 + Samyang 8mm fisheye F/3.5
Idag har jag inte gjort något, fotat, kollat tv, redigerat bilder och bara tråkat. Ska på träningen senare ikväll och sen se Williams lista
 
Måste göra klart den hära SO grejen, för den ska vara klar imorgon. Skriver när jag skriver ;)
0 Kommentarer

Lång slutartid

Ni stör er säkert lika mycket som jag på den dära fläcken i mitten på bilderna, men jag kan inte göra någoting åt det ;)
 
Men har kommit för ganska längesen från Ebba, vi var ute och fotade bland annat bilderna ovanför och sen gick vi tillbaka till Ebba och kollade videos på youtube, haha :) Men nu ska jag kolla lite video-bloggar, kolla Himym sen sova :D Skriver imorgon!
0 Kommentarer

Gammal kamera

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8 + Nikon speedlight SB 700 & Silvrig reflexskärm 
 
Fick världens ryck och ville fota men visste inte riktigt vad så fick bli en av mina gammla kameror, har 2 stycken men har aldrig visat det här tror jag. Gillar bilderna lite! :)
 
Ska vara med Ebba nu, skriver imorgon :)
 
0 Kommentarer

Promenad

Gick på en promenad med mamma tidigare idag, Gray och Zappa fick följa med. Gick mest på promenaden för att fota men fick nästan ingen bra bild, men bilden på Grey här ovanför var lite små söt :)
 
Men idag vaknade jag ganska tidigt och stannade i min säng i flera timmar. kollade 18 avsnitt av How I met your mother, vill någon köpa ett liv åt mig? Haha. Men nu så har jag just ätit och redigerat lite bilder. Ska skriva om Indien som ska till skolan, syns! :D♥
0 Kommentarer

En riktigt kreativ rubrik

När jag kom hem från skolan fotade jag bilderna över. Blev aldrig riktigt nöjd med någon bild sen när jag hade fått perfekt vinkel och ljus så skulle kameran laddas. Sjukt sur jag blev, men får testa ta några nya bilder någon annan dag! :)
 
Har försökt skriva det här inlägget i typ en timma, går inte så bra. Men idag var det en helt vanlig dag. Har stor lust och fota men det är mörkt ute sen så har jag inget att fota... Men jag ska fortsätta att lyssna musik och tråka, ska snart kolla vänner. Galen fredag, japp.
0 Kommentarer

Bla

Någon morgon sen.
 
Hade matteprov idag, tror då att jag fick godkänt. Sen på morgonen hade jag hk, planerade och gjorde nån blandning med lite frukt, bär, vit choklad sen i ugnen, det var gott, hehe. Var en ganska lung dag idag faktiskt.
 
Varför jag inte har bloggat fattar ni nog, tjatar ju alltid på att jag pluggar och det men det är ju också för att man inte har så roligt att komma med, skriva om att plugga och sena dagar är ju inte så kul, ska nog ändå försöka skriva ett inlägg per dag. 
 
Ska träna lite att spela på pianot, läsa lite engelska och NO. Skriver när jag har något att komma med! :D
0 Kommentarer

Ful hund

Min hund är inte så söt, hahaha!
 
Idag har jag bara suttit i min säng och kollat Family guy, haha. Sen har jag fått ett nytt element (Mitt förra var sönder), jag behöver inte frysa nå mer! ;) Sen så har jag tagit bort mitt skrivbord för att min syster ska ha det, lite tomt känns det men ska köpa en soffa eller något och ha där.
 
Ska och duscha nu sen ska jag sova, hehe. Hejdå! :D
0 Kommentarer

Heej

Nikon D3100 + Nikon 50mm f/1.8
Igår när jag kolla på we♥it fick jag lite inspiration och fotade dom här bilderna.
 
Vad tycker ni? :D
0 Kommentarer

Inspiration

Bilder från We♥it.com, älskar bilden längst upp till vänster! :D
0 Kommentarer

Jag är inte så rolig

Hej! :D
 
Igår på kvällen var jag med Hanna och Ida en stund, vi var på coop sen åkte vi hem till mig och kollade videos på youtube, haha. 
 
Annars de senaste dagarna har jag haft någon so-prov , vi hade det i grupp.
Sen igår på franskan fick vi våra brev från Frankrike. Har kanske inte berättat att min franska-grupp ska åka till Frankrike nästa år och då ska vi åka till dom vi har fått brev av :) Men iallafall så nästa vecka ska vi skriva tillbaka, man ska ha med en bild på sig själv men jag vet inte vad jag ska ta för någon :ss 
 

Idag tror jag att jag skulle vara med Ebba, skriver senare! 
 
0 Kommentarer

Helt kass

Helt kass med det här att blogga, men ni förstår ju när det är skola och de.
 
Men idag har jag varit i skolan, ganska lung dag. Elevens val blev inställt så fick sluta 14.20 :D 
Sen när jag kom hem pluggade jag lite till SO- provet som är imorgon, läste igenom alla frågor och kan vissa hyffsat bra nu, ska träna mera imorgon! Snart ska jag äta lite flingor och sen gå och sova, är skit trött! Haha.
0 Kommentarer

Pluggar

-Har inga andra bilder-

Idag efter skolan åkte jag till Amanda med Ebba och så pluggade vi där. Har läx-prov imorgon på franskan och jag glömde att ta hem i fredags så fick verkligen träna in det, fast ska läsa lite mer snart. Och sen har jag också engelska verb till imorgon, men dom är enkla.
 
Kom hem åtta och då var min cykel som jag lämnade på skolgården uppe hos mig, hahaha. Och ingen från min familj hade tagit den, måste ju vara någon som jag känner mig som tagit upp den, nyfiken som jag är har jag typ undrat hela kvällen vem det var, haha. Måste sluta vara nyfiken! ;D
 
Ska läsa franskan nu sen sova.
0 Kommentarer

Tralalalal

Kännde som bara lust att blogga, så tog bara några bilder och voila! Här är jag. Hahaha.
 
Men idag har jag bara varit hemma och slöat, kollade HP och åt, fast sen på kvällen gick jag ju på träningen.
Sen har jag för ett tag sen duschat och ska snart sova. Kollar också på något sjukt tråkigt på MTV, men jag orkar inte byta kanal, för det finns ju ändå inge bättre..
Fan nu börjar Beavis and butthead, dags och byta!(viktig information, ja) Asså seriöst jag förstår mig inte på det programmet det ända dom gör är att skratta.
 
Men nu ska jag kolla f.r.i.e.n.d.s sen sova, sovmorgon imorgon :D
0 Kommentarer

Sommarbild(er)

Bild(er) från i sommras när jag var i seskarö med lite av släkten. Saknar sommaren, värmen, min släkt. Fast konstigt nog längtar jag också till vintern, haha.
 
Har inget att göra idag, tror nog det bara blir att vara framför datorn och sova, haha nä inte sova men ni fattar. Fast sen på kvällen så är det träning så ska gå på den. Men jag vet inte vilken tid den är...
*smsar mamma som är i rummet brevid* Hahahaha. Nu är det bara och vänta på svar. *hon kommer in och säger att det är 18.30* Ja, då vet jag det. Jag har tråkigt och är lat, så döm mig inte... ;)
 

Ska gå och äta frukost sen se Glee tror jag.
 
1 Kommentarer

Dåliga bilder

Lite sådära dåliga bilder.
 
Har varit med Ebba ikväll en stund kom hem för lite mer än en halvtimma sen. Vi åkte på Coop sen hem till henne, satt på datorn och spelade spel på mobilen, sociala.
 
Sen nu när jag har kommit hem har jag bara suttit framför datorn och kollat olika covers på Youtube, lite avundsjuk på folks röster.. Sånt är livet ;)) hahaha
 
Känns som att det inte går så bra med detta inlägg för att jag är lite trött, haha. Ovärt inlägg, hejdå :)
1 Kommentarer

Glada regnbågs flickan

När jag tog dom här bilderna trodde jag seriöst att jag log, sen när jag kollade på dom på datorn blev jag helt "jahapp". Hahaha, men dom duger.
 
Regnar ju idag så jag hade håret i en hästsvans, känndes onödigt och har utsläppt och sen när man går det ut och det blir blött, haha :s Men har varit med Ebba fast hon skulle och äta och göra något annat sen skulle jag vara med henne igen, hehe. Eller jag tror det iallafall. Får se vad vi ska göra.
 
0 Kommentarer

Regnigt

Nikon D3100 + Nikon 50mm F/1.8
 
Vaknade vid 9-20 och låg i min säng till 12 och då gick jag ut och fota, gillar näst sista bilden lite :) 
Men snart ska jag vara med Ebba, hon skulle bara fixa sig. Men skriver senare idag! :D
1 Kommentarer

Oth

Hej! 
Kollat klart alla Oth avsnitt nu, eller inte 8:an men det har inte kommit ut än tror jag? Men åh vill typ aldrig att det ska ta slut, så bra, jag dör, hahah okej nu ska jag sluta vara besatt....
 
Men i skolan idag var kort men ändå lång, haha. Hade sovmorgon, började med franska, vi som har syslöjd hade matte med 8b, NO och sen hade jag idrott slutet på dagen. Orientering, som tur var det sista gången och har tagit alla kontroller, hoppas på inne idrott nästa gång! ;)
 
Imorgon tror nog jag att jag ringer någon, jo blir nog det, haha! Syns imorgon! <3 :D
 
0 Kommentarer

Suger på att blogga

Tog en gammal klocka av mamma och pappa, tyckte den var lite fin :D
 
Jag är ju skit dålig med det här att blogga, ska försöka men kommer nog högst vara 1 inlägg om dagen.Men det är inte så enkelt när man har skola sen när man kommer hem är man så trött. 
 
Men idag var högstadiet och kolla på en teater på Nordan, fast skulle inte direkt säga att det var en teater.. Sen åkte vi tillbaxs till skolan och hade vanliga lektioner, trodde jag skulle somna på svenskan. Haha. Måste gå och lägga mig tidigare. Sen kom jag hem och åt och kolla på datorn. 
 
Har städat mitt rum nu för en halvtimma sen kanske, dammsög, städa undan och dammtorka. Så nu känns det lite rent, hehe :) Ska sova nu hejdå! <3
 
0 Kommentarer

Månen


Nikon D3100 + Sigma 70-300mm F/4
 
Fotade månen för en timma sen kanske, ljuset var konstigt och det var inte det skarpaste men annars var det okej, haha :) 
 
Men tidigare ikväll var jag på friidrotts möte, pratade om utlandsresan. Sen så har jag gått skolan till 4, hade elvens val, och jag hade matte... Ville inte ha det men, men. Gjorde iallafall 5 sidor så det är väl bra ;) 
Sen idag har jag inte gjort något mer, firade min mamma
 
Det här inlägget känns lite rörigt så slutar här, hejdå! :D
 
 
1 Kommentarer

Hejsan

Kollar Svenska Hollywood Fruar just nu, fast det är paus, haha :P 
 
Men idag Har jag varit i skolan och på engelskan skippade vi läxförhöret, hehe. Var ganska lung dag faktiskt, skönt att inte ha något att plugga till just nu, fast det kommer nog snart... Sen efter skoaln var jag med Ebba och kom hem för en halvtimma sen. 
 
Ska duscha efter SHF (lat som  inte orkar skriva hela namnet....) fast nu ska jag äta för har inte ätit någon middag idag, hejdå! :D<3
0 Kommentarer

Harry Potter

Har kollat Harry Potter med pappa och Linn ikväll. Vi kollade första och resten ska jag se någon annan dag. Dom är så söta och små i första!! Haha :D
 
Sen mer idag har jag inte gjort så mycket mer. Var på träningen, och när jag var där gjorde vi någon övning, medans alla andra fick ont i armarna fick jag ont i knäna för jag slog i hela tiden, hahaha. Sen när jag kom hem hade jag flera blåmärken :s Får hoppas mitt knä inte gör lika ont imorgon. 
 
Skulle gå och sova för typ en timma sen, men då gick jag i duschen sen när jag kom ut ur den började jag städa i mitt rum lite smått och bytte sänglakan. Börjar alltid och städa innan jag ska läga mig, fast det är bra för då blir jag tröttare, hehe.
 
Ska kkolla family guy nu och sova, hörs imorgon eller någon annan dag! :)
 
 
0 Kommentarer