15 år

0 Kommentarer

julafton

Julafton idag då. Har haft en väldigt mysig dag med god mat, bra sällskap och fina presenter. Är väldigt nöjd ned mina presenter och själva dagen! Men just nu kollar jag på Charlie st. Cloud och bara tar det lugnt.
Imorgon är det juldagen och det blir och kolla handboll. Eller jag och Matilda ska dela ut några kort så vet inte om vi kommer kunna kolla men ja.
Har inte så mycket mer på mitt hjärta så avrundar här. Hejdååå.
0 Kommentarer

Uppesittarkväll

Tjenis folket.
Idag har jag städat till och från och är fortfarande inte klar, allt är så mycket jobbigare när man är lat. Sen snart är det i alla fall uppesittarkväll med bingolotto. Kanske inte är världens roligaste men något är det ju! Känns lite konstigt med jul imorgon. Så mysigt att fira med familjen och farfar sen så mycket mat att man rullar fram. Har inte haft världens julkänsla men nu dom senaste dagarna har jag varit som en 5 åring typ. Haha.
Skriver imorgon, hejs.
0 Kommentarer

Bästa, hahaha.

 
1 Kommentarer

olika bilder från mobilen

Som vanligt är jag väldigt aktiv här. Men alltså livet kommer ju emellan. Sen tror jag ändå det är någon som bryr sig i vad jag gör på dagarna, haha.
Har bara varit på träning, pluggat, varit med vänner och så. Inget speciellt har inte hänt på ett tag , den ena dagen är den andra lik. Men på lördag ska jag, Diana och Hanna åka till Luleå. Först shoppa sen senare på dagen är det hockeymatch. Men på återseende.
0 Kommentarer