F.r.i.e.n.d.s

Ingen kommer säkert att orka kolla alla bilder, heheh :)
0 Kommentarer

Lite smått tråkiga bilder

Nikon D3100+Nikon 50mm f/1.8
 
Hej! :D
Vaknade ganska tidigt och gick ut och fota, känns som om det har vait jätte längesen jag fota. Men jag har gimp som redigeringsprogram just nu, vill mycket hellre ha photoshop, men det får jag vänta med :) Senare ska jag vara med Hanna och kolla hanboll, skriver någon gång ;) 
0 Kommentarer

Hej

Har inte bloggat för att jag har inget redigerings program och det är så tråkigt men inlägg utan bilder. Fick en ny dator i födelsedags present så ja. Men nu bloggar jag med mobilen, har förhoppningsvis ett redigerings program snart! :)

Idag har jag varit i skolan, har varit en ganska långtråkig skoldag.. Men imorgon är det inte så många lektioner, så det är ju skönt. Skriver någon gång! ;)

0 Kommentarer

Ingen bild

Igår var jag först på "stan" med Hanna och Ebba, var inte där så länge. Men efter det for jag och Hanna till Mathilda och var där med hon och Diana. Vi gjorde inte så mycket men pratade och så.
 
Sen idag har jag varit på sporthallen och varit funktionär för den yngre friidrottsgruppen, de hade julkul med olika grenar. Bra förklaring.. Haha. 
Sen vid 6-tiden var jag med Hanna, Diana och Mathilda. Vi gick på konsum och kollade film, breaking dawn del 1 bara för att jag inte hade sett den. Kom hem för ungefär en timma sen och snart ska jag nog sova för jag är ganska trött. Ska bara hitta någon ny serie att kolla på. 
 
Skriver kanske imorgon! :)
0 Kommentarer

Varit i Luleå

Åkte till Luleå med Ebba och Emelie idag. Vi åt lunch, shoppade och åt middag sen kom vi hem för lite mer än en timma sen. Jag köpte det på bilderna, sen så köpte jag ett mobilskal, men det orkade jag inte fota. 
 
Imorgon ska jag inte göra något, men ska nog skriva på min filmanalys. Hejdå! :)
0 Kommentarer