Torsdag

Var med Hanna, Anastasia och Astrid igår. Vi var hos Hanna en snabbis sen cyklade vi till Gällivare och va med Rikard. Åkte därifrån kanske vid 8, då jag och Hanna gick på coop sen till henne och kollade gone. Skit bra. När jag kom hem satt jag framför datorn ett tag sen börja jag kolla en till film. Bitchkram, den var också jätte bra. Mycket bättre än jag trodde i alla fall. Började kolla serier hela natten så de blev ingen sömn. Är ganska pigg ändå, så klarar nog mig igenom dagen.
Vet inte riktigt vad jag skriver, kändes lite rörigt det här. Hejdå.
 
Har färgat håret för några dagar sen, kom jag på nu. Så har inte 5km blond utväxt nå mer. Weho, eller något.
0 Kommentarer

Harry Potter

Ungefär 100 år efter alla andra har jag nu sett klart sista HP filmen. Nog för att jag är efter med allt, men ändå. Haha. Fyfan, bästa. 
Ska inte skriva om kärleken till denna film, blir för långt, hahaha! Men Wilma kom hit i måndags och åkte tidigt på torsdag. Vi gick runt på måndagen lite grann, innan hon gick till dit hon sov första dagen. Sen på tisdag kom hon där vid 7-8 till mig och sov över här, vaknade hyfsat sent nästa dag då vi var med Hanna lite senare. Vi åkte först till Ica och köpte glass och efter det cyklade vi runt i Gällivare. Wilma kom senare över med sin familj och va med henne resten av kvällen, för som sagt åkte hon härifrån tidigt på torsdagen. 
Igår och i förrgår har jag varit med Hanna, Alle och Anton. Vi har väl inte gjort något speciellt. Mest bara suttit inne i rummet. Fast igår på kvällen åkte jag till Hanna och spenderade natten där. Kollade ga, sen spelade vi mario. Vi köttade som aldrig förr! När vi vakna stanna vi ganska länge tills vi tvinga oss upp och åt. Spelade lite mer mario efter det och sen börja vi riva i tapeterna. Hahaha. Kom hem på eftermiddagen, åt sen gick jag till mitt rum och börja kolla hp. 
 
Bilder från olika tillfällen, bara för jag inte vet vad jag ska skriva.. 
 
 
 
 
0 Kommentarer

Bababa

Haha, jag har så fina rubriker.. 
Det har inte hänt så mycket den här veckan. Har som mest bara suttit inne, men ja. Har ibland mina skäl. Har dragit på en joggingtur för någon dag sen, klev upp ganska tidigt bara för att jag skulle orka. ;) Men det var skönt i alla fall, rensade tankarna och så. Gjorde även lite intervaller. Ifall ni vill anteckna. 
Imorgon kommer även Wilma, har inte träffat henne sen november tror jag och jag har saknat henne hyfsat mycket! Skulle vara med henne på kvällen, weho. Skriver när jag har mer och komma med, hejdååå.
 
0 Kommentarer

.

 
 
 
 
 
 
 
 
0 Kommentarer

Varför händer alltid det värsta för dom bästa

Var ju på ikea igår, sov hela vägen dit och samma tillbaka. Vid 8 kom vi hem efter en jobbig dag då vi bara har gått runt. Pappa stoppa ihop mina möbler som jag nu sitter vid. Vill typ aldrig lämna min stol, så skön, hahah. Inte den vackraste men ja. Nog om min stol nu... När allt var klart så kollade jag oth tills jag blev för trött. Yää.
Idag känner jag inte för att göra något alls, känner mig så deppig, hejdå.
0 Kommentarer

Blaaaa

 
 
Kom hem igår vid 5 eller något sånt, lite tråkigt men ändå på samma gång lite skönt. 
Vaknade vid 9-10 idag och har inte gjort något värt och berätta, så rolig har min dag varit, heh. Imorgon måste jag vakna tidigt för ska följa med mamma och pappa på Ikea över dagen. Måste kolla lite möbler och så.
Hejdå.
 
 
0 Kommentarer

Yäää

Tjäna.
Är i Piteå just nu med Hanna. Har varit här sen måndag. Vi har väl inte gjort så mycket, varit på stan och badat lite. Idag kom alle till Piteå också, vi åt på stan sen åkte vi och bada. Eller jag bada inte men alle gjorde det, heh.
Men tjarrå

0 Kommentarer

.

0 Kommentarer