Bästa💖

Idag tog jag farväl till några av dom bästa människorna. Är inte riktigt redo och lämna dom, vi är ju som en familj. Börja storböla efter vi hade kramat och sagt hejdå, det kändes så hemskt. Aldrig mera gå i deras klass är så sorgligt, älskar dom så.

Mobba inte att jag är så känslosam, haha.

Efter min skolavslutning var klar gick jag till Matilda och åkte med henne för att kolla hennes avslutning. Åkte och åt efter det med hon och 3 från hennes klass. Sen var det att kolla studenterna där en av dom var min storasyster. Och nu sitter jag hemma och väntar på när vi ska fira studenten och att jag har gått ut nian.
kan fortfarande inte förstå det.


0 Kommentarer

Grundalbalen

Kom hem för ungefär 1 timme sen från grundalbalen som jag hade idag. Idag har varit den stressigaste dagen jag varit med om men sen när själva balen var blev det den bästa på länge! Balen börja 19.00 sen åkte de flesta därifrån 01.00. Det var så kul! Vet inte varför jag har varit så nervös för det här, var inte så farligt att gå röda mattan eller något sånt. Allt har i princip varit bra med denna dagen.
 
Imorgon är det skolavslutning klockan 08.00 och då kommer jag splittras från min underbara klass. Kommer sakna alla så mycket men, vi har stått ut med varandra nog länge så någon gång måste vi gå olika vägar.Ska sova nu för ska upp om 3 timmar. Somnar med ett leende på läpparna i alla fall.
 
 
 
 
0 Kommentarer