Nationella

För ett tag sen skrev jag klart min uppsats på svenska nationella. Var jätte nervös innan, men sen när jag fick se pappret gick det nog hyfsat bra. Hitta snabbt på ett ämne och skrev klart snabbt också.
Efter skolan ska jag plugga till so och sova. Hejs
 
1 Kommentarer

Inget speciellt

Har hart skola knappt 2 veckor men är ändå redan skolless och längtar otroligt mycket till påskrivet. 
Hade svenska nationella prov igår, läsförståelse. Fyfan, om jag får ett E duger det mycket bra för mig, för är ganska rädd att jag får F, gick inte alls bra. På torsdag har jag både svenska nationella, fast uppgift då, sen no prov. Nästa vecka har jag också ett hyfsat stort so prov nästa vecka på fredag, och har inte kollat på papperna än...
Ska gå nu och äta något snabbt för har träning om ungefär en timme.
 
0 Kommentarer

Fint väder

Vaknade ganska tidigt idag. Var korkad nog och stanna hemma medan alla andra i familjen åkte till stugan över dagen. Äh, vi åker ju kanske dit en annan helg ändå. 
De senaste dagarna har det varit väldigt bra väder. Äntligen får vi vår också. Just nu sitter jag i tv-rummet och kollar en film samt läsa no lite då och då. Har ju no-prov nästan direkt efter lovet, skolan ger en bara lite presentationsångest. När den här filmen är slut ska jag duscha sen fixa mig för att sen fira Mathilda som fyller år på måndag! 
 
0 Kommentarer

My little sunshine

 
0 Kommentarer