Harry Potter

Ungefär 100 år efter alla andra har jag nu sett klart sista HP filmen. Nog för att jag är efter med allt, men ändå. Haha. Fyfan, bästa. 
Ska inte skriva om kärleken till denna film, blir för långt, hahaha! Men Wilma kom hit i måndags och åkte tidigt på torsdag. Vi gick runt på måndagen lite grann, innan hon gick till dit hon sov första dagen. Sen på tisdag kom hon där vid 7-8 till mig och sov över här, vaknade hyfsat sent nästa dag då vi var med Hanna lite senare. Vi åkte först till Ica och köpte glass och efter det cyklade vi runt i Gällivare. Wilma kom senare över med sin familj och va med henne resten av kvällen, för som sagt åkte hon härifrån tidigt på torsdagen. 
Igår och i förrgår har jag varit med Hanna, Alle och Anton. Vi har väl inte gjort något speciellt. Mest bara suttit inne i rummet. Fast igår på kvällen åkte jag till Hanna och spenderade natten där. Kollade ga, sen spelade vi mario. Vi köttade som aldrig förr! När vi vakna stanna vi ganska länge tills vi tvinga oss upp och åt. Spelade lite mer mario efter det och sen börja vi riva i tapeterna. Hahaha. Kom hem på eftermiddagen, åt sen gick jag till mitt rum och börja kolla hp. 
 
Bilder från olika tillfällen, bara för jag inte vet vad jag ska skriva.. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0