BĂ€sta💖

Idag tog jag farvĂ€l till nĂ„gra av dom bĂ€sta mĂ€nniskorna. Är inte riktigt redo och lĂ€mna dom, vi Ă€r ju som en familj. Börja storböla efter vi hade kramat och sagt hejdĂ„, det kĂ€ndes sĂ„ hemskt. Aldrig mera gĂ„ i deras klass Ă€r sĂ„ sorgligt, Ă€lskar dom sĂ„.

Mobba inte att jag Àr sÄ kÀnslosam, haha.

Efter min skolavslutning var klar gick jag till Matilda och Ă„kte med henne för att kolla hennes avslutning. Åkte och Ă„t efter det med hon och 3 frĂ„n hennes klass. Sen var det att kolla studenterna dĂ€r en av dom var min storasyster. Och nu sitter jag hemma och vĂ€ntar pĂ„ nĂ€r vi ska fira studenten och att jag har gĂ„tt ut nian.
kan fortfarande inte förstÄ det.


0 Kommentarer

Grundalbalen

Kom hem för ungefÀr 1 timme sen frÄn grundalbalen som jag hade idag. Idag har varit den stressigaste dagen jag varit med om men sen nÀr sjÀlva balen var blev det den bÀsta pÄ lÀnge! Balen börja 19.00 sen Äkte de flesta dÀrifrÄn 01.00. Det var sÄ kul! Vet inte varför jag har varit sÄ nervös för det hÀr, var inte sÄ farligt att gÄ röda mattan eller nÄgot sÄnt. Allt har i princip varit bra med denna dagen.
 
Imorgon Àr det skolavslutning klockan 08.00 och dÄ kommer jag splittras frÄn min underbara klass. Kommer sakna alla sÄ mycket men, vi har stÄtt ut med varandra nog lÀnge sÄ nÄgon gÄng mÄste vi gÄ olika vÀgar.Ska sova nu för ska upp om 3 timmar. Somnar med ett leende pÄ lÀpparna i alla fall.
 
 
 
 
0 Kommentarer