franisch

10 dagar sen sist. Men under den tiden har jag som sagt varit i Frankrike med franskagruppen. Var ganska kul men fick ganska mycket hemlängtan på slutet, haha. Vi var i Disneyland första dagen i Paris sen har vi gått runt och sett eiffeltornet och så vidare. Sen var vi i Nantes 2 dagar då en av dagarna vi träffade ett par skolelever vi har brevväxlat med i 8an, var helt ok, inte lika illa som jag trodde från början.
Idag har det varit skola, såklart. Hade en lektion sen 3 timmars orientering. Värsta som finns, och vi lämnar hur det gick på den också.. Hoppa i duschen när jag kom hem, köpte en jacka sen var jag med Diana och Hanna. Det var kvällsöppet ikväll, så vi var där ett tag.0 Kommentarer

Mjaa

Hejsan. 
Måste ha min iPhone nu ett tag, bara för att jag var så klantig och tappa mobilen i toan.. Så där passande när jag åker till Frankrike om 3 dagar. 
Men igår så var det match här, spelade 2, fast sen kollade jag nästan resten av dom andra som spela. Förlorade båda matcherna, men får väl hoppas det går bättre nästa gång vi har match! 
Imorgon/idag så är det måndag och har sovmorgon till 09.40. Har en ganska lång skoldag sen efter det är det träning. Har försökt sova ett bra tag nu men är för pigg.. Kanske räknar lite matte så blir jag trött.
Hitta det här nyss, hemsk dag egentligen..


0 Kommentarer

Not all who wander are lost.

Hade en hyfsat kort dag i skolan med bara 3 lektioner, efter det var jag med Hanna och bara tog det lugnt.
Imorgon ska jag spela 2 matcher, är ganska nervös, sen får man ju hoppas att det går bra!
Ska snart sova, måste vara uppe tidigt imorgon.


0 Kommentarer

We can speak louder than ignorance

Den här veckan har jag haft träning måndag, tisdag. Sen på onsdagen var det en träningsmatch mot a-pojkarna, gick väl helt okej. Har haft långa dagar nästan varje dag i skolan så känner man stressen för prov och sånt. Sen om 6 dagar åker jag till Frankrike med min franska grupp, är nog lite smått stressad över det också.. 
 
Vet inte vad jag ska berätta så bjuder på bilder allt från i början av sommaren och nyligen.
 
 
Från skolan skulle jag tro // Fjällvandringen // Passade boll hos Klara // Fulaste hjärtat. 
 
 
Dom låna telefonen lite, hahaha // Min klass när vi har hål // Promenad med Hanna & Diana // Gick från coop med Felicia. 
 
 
0 Kommentarer

Oscar Wilde0 Kommentarer

Fjällvandring

I tisdags var både min klass och andra 9:an och fjällvandra. Vi vandra från Saltoluokta till Pietsaure tror jag det var. Sjukt tråkigt och vandra fram och tillbaka men ändå kul och vara där! Kom hem igår och gick direkt till duschen, somna sen typ 10 och har nog aldrig varit så trött.
Fota inte så många bilder men har ju lite.
 
Idag vakna jag där vid tio, kollade en film, gick och åt och sen där vid 2 eller något kom Hanna hit. Vi gjorde inget speciellt, lyssna musik och så. Efter jag hade ätit och Hanna åkt hem tog det någon timma sen så gick jag och mötte Hanna. Vi skulle gå till ica så börja vi gå någon konstig stig, sen kom vi till slut till ica. Vi kollade The Vow sen, en av dom finaste filmerna, helt klart. 
Ska kolla vänner nu sen sova, hejdå.
 
 
0 Kommentarer